Asiakkaamme kertovat

Asiakaskokemuksia

Kun kysyimme mikä olisi uusi väri tulevissa Merino-tuotteissamme, ja annoimme ohessa mahdollisuuden vapaaseen palautteeseen. Kiitos jokaiselle palautteen antajalle! Kysyimme onko Svala-tuotteista kokemuksia ja millaisia. Alla muidenkin tietoon saatuja kommentteja.

Korkeakauluksinen merinovälikerrasto on. Huipputuote, jo vuosia vanha mutta edelleen iskussaan. En tiedä kehtaanko sanoa, mutta sanon kuitenkin, että ei ole pesty koskaan. Vain tuuletettu ja pakkaskylpyjä annettu. Raikas on – ainakin omasta mielestä. Uusi väri ehdottomasti vihreä, minun lempiväri.”

– Anssi Väre

 

”Verkkokerrasto+merino-villakerrasto on koiratreeneissa todella huippu! Olen käyttänyt tuota yhdistelmää jo vuosia ja se on todella toimiva. Mukava liikkua kun kevyet mutta lämpimät vaatteet.”

– Minna Levä

 

Merinovillakerrasto on ihan paras. Verkkokerrastoon olen myös tyytyväinen.  Molempia oon käyttäny hiihtolenkeillä ja merinoa myös ulkoilessa.”

– Eija Palokangas

Hei, kaksi talvea tullut käytettyä Svalan kerrastoa töihin polkiessa päivittäin 6km suuntaan ja toimii loistavasti👍.”

– Jaakko Saaranen

 

Alusasu ollut käytössä lasten kanssa ulkoillessa töissä. En vaihtais!”

– Raili Pirttisalo

 

Itsellä ei ole, mutta mies käyttää kerrastojanne sekä urheillessaan että työskennellessään ulkona. Tuotteet ovat lämpimiä, miellyttäviä päällä ja helppohoitoisia. Myös istuvuus on hyvä, ei kiristä eikä paina mistään.” 

– Marjo N.

 

Reikäaluskerrasto ja merinopaita hyvin aktiivisessa käytössä. En voi kyllä moittia. Pitävät lämpimänä ja iho pysyy kuivana. Ja mikä parasta – oman entisen kotipaikkakunnan tuotantoa!”

– Anita Kangasharju

Korkeakauluksinen fleecepaita ja sukkamalliset fleecehousut käytössä jo toistakymmentä vuotta. Toiset housut menossa kun sukkaosat kuluivat ensimmäisistä puhki ja käyttöä oli aikoinaan jopa 150pv vuodesta. Olen erittäin tyytyväinen tuotteiden laatuun.”

– Kristian Mattila

 

Merinokerrasto oli päällä kun vaelsin Norjassa Trolltungalle juhannuksena. Myös moottoripyöräillessä tulee olemaan käytössä.”

Anssi Kärki

 

Merinovillaiset kalsarit (punaiset) hiutuivat juuri äskettäin puhki haaroista. Ne on minulla päällä mm ratsastushousujen alla, lenkillä ja kotiasuna – eli aina🌿”

Riina Puurunen

Kiitos kaikille palautteita antaneille! Lisääkin saa lähettää osoitteeseen info@svala.com.

© Finnsvala 2020 | Y-tunnus: 0764063-3