Protection

Protection- vaatteet ja asusteet ammattilaisille ja vaativaan käyttöön.

Valikoimassamme on ammattilaiskäyttöön suunnattu Fireproof-malliston. Edellisten lisäksi ammattilaiset eri toimialoilla käyttävät kaikkien mallistojemme tuotteita. Hyväksi havaittu tuotelaatu ja erinomainen tekninen toimivuus palvelevatkin monessa eri ympäristössä ja työtehtävissä. Kuumuudelta, viilloilta ja tuulelta suojaamisen lisäksi tekniset alus- ja väliasumme tasaavat ruumiin lämpötilaa ja kosteutta normaalille tasolle, vaikka työolosuhteet vaihtelisivatkin. Svala-tuotteita käyttämällä työmukavuus lisääntyy ja sairaspäivät vähentyvät.
 

Paljonko työntekijöidenne sairaspoissaolot maksavat?

Rakenna yrityksellesi kilpailuetua työhyvinvoinnilla!

Pro_Thermal-kat.kuva

Svala Thermal -valikoimamme tuotteet ovat saavuttaneet ammatti- ja harrastekäytössä vakiintuneen asemansa. Svala Thermal –tuotteissa yhdistyvät huipputekninen materiaali, suomalainen tieto-taito ja tuntemus sääolojen vaatimuksista.

Käyttö: alusasu

Hyöty: pitää kuivana, lämmittää, tasaa lämpötilavaihteluita, joustaa kehon liikkeiden mukaan

Lisäksi: Tuotteissa on tasosaumaus ja antibakteerisuuskäsittely. Tuotteet sopivat miehille ja naisille. (Vatevan määrittelemät unisex-koot)

Verkkokauppaan

Svala Merino -tuotteemme ovat monikäyttöisiä  niin sisä- kuin ulkotöissä. Tekniset ominaisuudet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa kun olosuhteet tai aktiivisuus vaihtelevat esim. kylmätyössä.

Käyttö: alusasu tai väliasu

Hyöty: pitää kuivana, lämmittää, tasaa lämpötilavaihteluita

Lisäksi: Merinovilla ei kutise, tasosaumaus ei paina tai hankaa ihoa Tuotteet sopivat miehille ja naisille (Vatevan määrittelemät unisex-koot)

Verkkokauppaan

Power Stretch Pro -tuotteemme ovat kaikkiin suuntiin joustava, täydellisesti kehon liikkeisiin mukautuva. Täydellinen valinta kylmin olosuhteisiin: huippuluokan lämmönsitovuus ja kosteudensiirto iholta. Materiaali pitää hyvin muotonsa; pysyy kuohkeana eikä mene kasaan pesun myötä.

Käyttö: väliasu

Hyöty: pitää kuivana, lämmittää, tasaa lämpötilavaihteluita, joustava.

Lisäksi: tasosaumaus ei paina tai hankaa ihoa. Tuotteet sopivat miehille ja naisille (Vatevan määrittelemät unisex-koot)

Verkkokauppaan

Fireproof-asusteemme on oikea valinta alusasuksi, kun ollaan tekemisissä tulen, kuumuuden tai sähkön kanssa; antaa hetkellistä suojaa kuumuutta, lämpösäteilyä, liekkejä ja valokaarta vastaan. Tyyppihyväksytty standardien EN ISO 11612:2008 ja EN 1149-5:2008 mukaisesti. Myös IEC 61482-2:2009, luokka 1 (4kA): materiaali ja vaate testattu energialla 3,48 cal/cm2. Valmistusmateriaalina meta-aramidi ja antistaattinen hiilikuitu.

Käyttö: alusasu

Hyöty: antistaattisuus ja palamaton asuste antaa suojaa vaativissa olosuhteissa työskenteleville

Lisäksi: tasosaumaus ei paina tai hankaa ihoa, joustava, siirtää kosteutta
Tuotteet sopivat miehille ja naisille. (Vatevan määrittelemät unisex-koot)

Verkkokauppaan

 
Työ on raskasta fyysistä työtä, jota tehdään käsin. Asun pitää olla sellainen, että siinä pystyy liikkumaan. Svalan tuotteet ovat kestäviä, notkeita ja mukavia pitää päällä.
– työympäristöasiantuntija Alice Koivuaho, Atria

Svala-tuotteita käyttää koko Atria Suomi Oy:n reilusta 2 000 työntekijästä liki puolet eli noin 800. Vakituisen henkilöstön lisäksi työasut ovat käytössä n. 700 loma- ja sesonkityöntekijällä. Alusasut uusitaan kerran vuodessa, väliasut kahden vuoden välein.

 

© Finnsvala 2020 | Y-tunnus: 0764063-3