Protection

Protection – vaatteet ja asusteet ammattilaisille ja vaativaan käyttöön.

Ammattilaiset eri toimialoilla käyttävät tuotteita kaikista mallistoistamme, mutta Fireproof-tuotteet on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Hyväksi havaittu laatu ja erinomainen tekninen toimivuus palvelevatkin monessa eri ympäristössä ja työtehtävissä. Kuumuudelta, kylmyydeltä ja tuulelta suojaamisen lisäksi tekniset alus- ja väliasumme tasaavat lämpötilanvaihteluita ja ihon kosteutta normaalille tasolle, vaikka työolosuhteet vaihtelisivatkin.

Svala of Finland -tuotteita käyttämällä työmukavuus lisääntyy ja sairauspoissaolot vähentyvät.

 

Paljonko työntekijöidenne sairauspoissaolot maksavat?

Rakenna yrityksellesi kilpailuetua työhyvinvoinnilla!

1231 Thermal Flex Mesh HUNT shirt, green, front1

Svala Thermal Flex -valikoimamme tuotteet ovat saavuttaneet ammatti- ja harrastekäytössä vakiintuneen aseman. Svala Thermal Flex Mesh -tuotteissa yhdistyvät huipputekninen materiaali, suomalainen tieto-taito ja tuntemus sääolojen vaatimuksista.

Valmistusmateriaali: 100% polypropyleeni, hopeaionisoitu/antibakteerinen

Käyttö: alusasu

Hyöty: pitää kuivana, varastoi kehon lämpöistä ilmaa, joten lämmittää/viilentää ja tasaa lämpötilavaihteluita, joustaa kehon liikkeiden mukaan.

Lisäksi: Tuotteissa on litteä tasosaumaus ja antibakteerisuuskäsittely. Unisex mitoituksen ansiosta samat tuotteet sopivat kaikille. (Mitoitus pohjautuu Vateva:n mittataulukoihin).

Verkkokauppaan

Svala Merino -tuotteemme ovat monikäyttöisiä niin sisä- kuin ulkotöissä. Tekniset ominaisuudet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa, kun olosuhteet tai aktiivisuus vaihtelevat esim. kylmätyössä.

Valmistusmateriaalit: 75% Merinovilla, 3% Polyamidi, 22% Polypropyleeni

Käyttö: alusasu tai väliasu

Hyöty: pitää kuivana, lämmittää, tasaa lämpötilavaihteluita

Lisäksi: Merinovilla ei kutita, litteä tasosaumaus ei paina tai hankaa ihoa.
Unisex mitoituksen ansiosta samat tuotteet sopivat kaikille. (Mitoitus pohjautuu Vateva:n mittataulukoihin).

Power Stretch Pro -tuotteemme ovat kaikkiin suuntiin joustavia ja siten mukautuvat täydellisesti kehon liikkeisiin. Mainio valinta kylmin olosuhteisiin: huippuluokan lämmönsitovuus ja kosteudensiirto iholta. Materiaali pitää hyvin muotonsa; ei nukkaannu helposti, pysyy kuohkeana, eikä mene kasaan pesun myötä.

Valmistusmateriaalit: 57% Polyester, 33% Nylon, 10% Elastaani

Käyttö: alusasu tai väliasu

Hyöty: pitää kuivana, lämmittää, joustaa kehon liikkeiden mukaan. 

Lisäksi: tasosaumaus ei paina tai hankaa ihoa. Unisex mitoituksen ansiosta samat tuotteet sopivat kaikille. (Mitoitus pohjautuu Vateva:n mittataulukoihin).

Fireproof-mallistomme on oikea valinta alusasuksi, kun ollaan tekemisissä tulen, kuumuuden tai sähkön kanssa. Materiaali antaa hetkellistä suojaa kuumuutta, lämpösäteilyä, liekkejä ja valokaarta vastaan. Tyyppihyväksytty standardien EN ISO 11612:2008 ja EN 1149-5:2008 mukaisesti. Myös IEC 61482-2:2009, luokka 1 (4kA): materiaali ja vaate testattu energialla 3,48 cal/cm2.

Valmistusmateriaali: meta-aramidi ja antistaattinen hiilikuitu.

Käyttö: alusasuna olosuhteiden mukaisten suojavarusteiden alla.

Hyöty: oikein käytettynä antistaattinen ja paloa jatkamaton vaatekappale lisää turvallisuutta vaativissa olosuhteissa työskenneltäessä.

Lisäksi: litteä tasosaumaus ei paina tai hankaa ihoa, joustava, siirtää kosteutta.
Unisex mitoituksen ansiosta samat tuotteet sopivat kaikille. (Mitoitus pohjautuu Vateva:n mittataulukoihin).

 
Työ on raskasta fyysistä työtä, jota tehdään käsin. Asun pitää olla sellainen, että siinä pystyy liikkumaan. Svalan tuotteet ovat kestäviä, notkeita ja mukavia pitää päällä.
– työympäristöasiantuntija Alice Koivuaho, Atria

Svala-tuotteita käyttää koko Atria Suomi Oy:n reilusta 2 000 työntekijästä liki puolet eli noin 800. Vakituisen henkilöstön lisäksi työasut ovat käytössä n. 700 loma- ja sesonkityöntekijällä. Alusasut uusitaan kerran vuodessa, väliasut kahden vuoden välein.

 
5104 windproof tundra balaclava, pikkukuva

Windproof-mallistostamme löytyy kaikkiin vuodenaikoihin sopivia kypärähuppuja ja kerrastoja tuulisissa olosuhteissa työskenteleville. Tuotteet hengittävät tehokkaasti, mutta eivät läpäise tuulta.

Valmistusmateriaalit: polyester, polyamidi, lycra, polypropyleeni

Käyttö: alusasu

Hyöty: suojaa tuulelta, lämmittää

Lisäksi: tasosaumaus ei paina tai hankaa ihoa. Hupuissa on päälaella hengittävää ja kosteutta siirtävää CoolMax-verkkoa. Napakka tuulensuojaneulos pitää muotonsa erinomaisesti. Unisex mitoituksen ansiosta samat tuotteet sopivat kaikille. (Mitoitus pohjautuu Vateva:n mittataulukoihin).

© Finnsvala 2020 | Y-tunnus: 0764063-3