Tekniset alus- ja välikerrastot vapaa-aikaan ja työhön

Svala Thermal Mesh -Cutlon-poolopaita

148,90 

Ympärivuotiseen käyttöön tekninen paita, kun kaulaa tai käsivarsia pitää suojata viilloilta. Asusteen käsivarsien ja kaulan sekä niskan alue on suojassa viilloilta esim. jääkiekkoilussa luistimen terän, teollisuudessa työkalujen sekä viranomaiskäytössä kontaktitilanteissa.

Värit:musta

Unisex-koot: S-XXL

Poista
  • Turvalliset ja nopeat toimitukset
  • Kestävää, kotimaista laatua
SSL-suojatut tilaukset

Hengittävä ja kosteutta tehokkaasti siirtävä korkeakauluksinen ja pitkähihainen paita viranomaiskäyttöön, teollisuuteen tai jääkiekkoiluun. Kaulus ja hihojen kyynärvarret valmistettu Cutlon-viiltosuojamateriaalista.

Verkkomateriaali on erittäin joustavaa ja ihoa hyvin myötäilevää hopeaionisoitua polypropyleeniverkkoneulosta. Hopeaionisointi estää bakteerien lisääntymistä, joten asu pysyy hajuttomana ja raikkaana pidempään. Käsittely on tehty kuidun ytimeen valmistusvaiheessa, joten vaate säilyttää ominaisuutensa koko elinkaarensa ajan. Kaikki saumat ovat litteitä tasosaumoja, joten tuote on miellyttävä päällä – ei paina tai hankaa ihoa.

Voi käyttää alusasuna välikerroksen tai päällimmäisen kerroksen alla. Aktiivista liikuntaa vaativissa tehtävissä toimii jopa -15 asteen pakkasella. Kovemmalla pakkasella voi käyttää lämpökerraston alla, jolloin se siirtää kosteuden ulompaan vaatekerrokseen, tuulettaa ja samalla muodostaa lämmittävän ilmakerroksen ihon pinnalle. Pesu 60°.

Valmistusmateriaali: polypropyleeni, polyetyleeni ja elastaani

 

Mittataulukko (unisex):

Mitoitus pohjautuu Vatevan antamiin mittataulukoihin. Mittataulukon mitat ovat kiinteitä vartalon mittoja senttimetreinä.

A=rinnanympärys, cm: mittaa rinnan leveimmältä kohdalta kainaloiden alta. Varmista, että mittanauha kulkee suorassa selän yli.

B=vyötärönympärys, cm: mittaa vyötärön kapeimmalta kohdalta

Koko S M L XL XXL
A 98-102 102-106 106-110 110-114 114-118
B 85-90 90-95 95-100 100-105 105-110

Lisätiedot

Paino 0.2 kg
Mitat 21 × 16 × 6 cm
koko

S, M, L, XL, XXL

Väri

Musta

Tekniset ominaisuudet

Tehokas kosteuden siirto, Joustava, Tasosaumaus, Ympärivuotinen käyttö, Antibakteerinen

Svala Thermal Mesh -Cutlon-poolopaita
148,90  Select options