Fireproof-myssy

28,90 

Palosuojattu alusmyssy ammattikäyttöön, että vapaa-ajalle aina, kun ollaan tekemisissä tulen, kuumuuden tai sähkön kanssa. Oikein käytettynä vaate suojaa hetkellisesti kuumuudelta, lämpösäteilyltä, liekeiltä sekä valokaarien termisiltä vaaroilta ja näin pienentää tapaturmariskiä. Tuote täyttää suojainasetuksen (EU) 2016/425 vaatimukset ja on tyyppihyväksytty EN ISO 11612:2015, IEC 61482-2:2009 sekä EN 1149-5:2008 standardien mukaisesti.

HUOM! käytetään aina olosuhteiden mukaisten suojavaatteiden alla.

Materiaaleista ja ominaisuuksista lisää alla.

Värit:musta

Unisex-koot:M, L

Poista
  • Turvalliset ja nopeat toimitukset
  • Kestävää, kotimaista laatua
SSL-suojatut tilaukset

Valmistettu paloa jatkamattomasta ja antistaattisesta meta-aramidin ja hiilikuidun -sekoitteesta. Meta-aramidi on hyvin kuumuutta, kulutusta ja kemikaaleja kestävää. Antistaattinen hiilikuitu on joustavaa ja nimensä mukaisesti johtaa staattista sähköä. Palamattomalla meta-aramidilangalla ommellut litteät tasosaumat eivät paina tai hankaa käytössä. Materiaalin ominaisuudet eivät häviä pesussa.

Konepesu: 60 asteessa.
Valmistusmateriaalit: 98,6% meta-aramidi, 1,4% antistaattinen hiilikuitu.
Väri: musta

 

Mittataulukko (unisex):

Mitoitus pohjautuu Vatevan antamiin mittataulukoihin. Mittataulukon mitat ovat kiinteitä vartalon mittoja senttimetreinä.

D=päänympärys, cm: mittaa korvien yläpuolelta pään pisimmältä kohdalta.

 

Koko M L
D 56-57 58-59

 

Lisätiedot

Paino 0.2 kg
Mitat 21 × 16 × 6 cm
koko

M, L

Väri

Musta

Tekniset ominaisuudet

Tehokas kosteudensiirto iholta, Antistaattinen asuste, Joustava, Tasosaumaus, Palamaton materiaali, Ympärivuotinen käyttö

Fireproof-myssy
28,90  Select options