Mukavuustakuu – testattu normaaleissa

suomalaisissa olosuhteissa

Svalalla tiedetään, miten ulkoilmaan pitää pukeutua, jotta siitä voi nauttia. Kaiken mitä valmistamme tulee kestää aikaa ja käyttöä. Toisin sanoen, tuotteidemme tulee tuntua mukavilta vielä silloin, kun takana on satoja kilometrejä maantietä tai hiihtolatua. Olon tulee tuntua hyvältä vielä kymmenien kalastusreissujen ja juoksulenkkien jälkeen.

Svalan mukavuustakuu tekee todeksi kaikki arvomme, joiden takana seisomme ylpeinä. Jos et ole täysin tyytyväinen tuotteemme mukavuuteen, saat rahasi takaisin ilman kysymyksiä. Ei pikkupränttejä, ei yllätyksiä.

Arvomme

Laatu

Laadukas tuote on päälläsi aina miellyttävä ja käytössä kestävä. Tuotteemme valmistetaan käsityönä huippumateriaaleista, joiden alkuperän tunnemme. Verkkoneuloksemme valmistuksessa hyödynnämme ainutlaatuista ja suojattua valmistusmenetelmää, joka ei ole käytössä missään muualla. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Käytettävyys

Kaikki tuotteemme on suunniteltu liikkuvan ihmisen tarpeista lähtien. Tuotteiden ihoa vasten olevat saumat ovat litteitä tasosaumoja. Olkapäiden sileä neulos estää hiertymiä ja tasaa kantamusten rasitusta. Pitkien helmojen ja hihojen ansiosta selkä ja ranteet pysyvät suojassa myös kurotellessa ja kumarrellessa. Valmistusmateriaali joustaa ja mukautuu kehon liikkeisiin kaikkiin suuntiin. Tästä syystä Svalan tuotteiden istuvuus on omaa luokkaansa.

Kestävyys

Minimoimme tuotteissamme saumojen määrän, mikä parantaa käytettävyyttä ja pidentää tuotteen käyttöikää. Laadukas tuote on usein myös korjattavissa. Korjauspalvelumme auttaa näin vähentämään myös turhaa tekstiilijätettä.

Vastuullisuus

Vastuullisuus on tekoja. Emme valmista pikamuotia, sillä mielestämme laadukas vaate on paras ympäristöteko. Mulesing-vapaa merinovilla on myös eettinen valinta. Tuotteiden teknisyyden ja luonnollisten ominaisuuksien ansiosta pesukertoja voi vähentää vaatetta tuulettamalla. Paitsi ympäristötekoja, vastuullisuus merkitsee meille myös pienen paikkakuntamme elinvoiman tukemista.

Suomalaista mukavuutta vuodesta 1955

Me tiedämme ulkoilmaan pukeutumisesta kaiken, sillä ymmärrämme liikkuvan ja ulkoilevan ihmisen tarpeita. Ainutlaatuinen osaaminen ja vuosikymmenien kokemus alus- ja väliasujen valmistuksesta takaavat sinulle mukavan olon myös tukalassa tilanteessa. Svala tuntuu hyvältä silloinkin, kun keli tuntuu pahalta. Liikuit sitten maalla, merellä tai hangessa. Mökillä tai kaupungissa. Täällä tai muualla. Kaikkina vuodenaikoina.

Mikäli et ole täysin tyytyväinen tuotteisiimme, ota meihin yhteyttä.