Joka sään ulkoiluvaatteet

Älä anna sään estää pitämästä hauskaa ulkona! Laadukkaat ulkoiluvaatteet pitävät luonnossa liikkujan olon mukavana ja suojaavat kylmyydeltä.

Kerrospukeutumisella mukaudut saumattomasti muuttuviin sääolosuhteisiin – Svalan alus- ja välikerrastot auttavat kehoa säilyttämään oikean lämpötilan poistamalla ylimääräisen kosteuden iholta. 

Katso parhaat vinkkimme kerrospukeutumiseen tästä oppaasta.

Mukavuus lähtee ensimmäisestä kerroksesta

Ulkoiluvaatteiden ehkäpä tärkein kerros on aluskerrasto. Kun alusasu ei paina tai hankaa ihoa ja poistaa vielä kosteutta tehokkaasti, on ulkona liikkuminen huomattavasti miellyttävämpää.

Svalan valikoimasta löydät juuri sinulle sopivat kerrastot, jotka pitävät olon mukavana lajissa kuin lajissa, ja jotka soveltuvat erinomaisesti myös arjen oloasuiksi. Pukeutumisoppaistamme löydät vinkit oikeaan vaatetukseen eri vapaa-ajan aktiviteetteihin.

Kaikki tuotteissamme käytettävät materiaalit ovat helppohoitoisia, kestäviä ja ennen kaikkea miellyttäviä, ja takaavat onnistuneet joka sään aktiviteetit pitkäksi aikaa.

Merinovilla

Verraton merinovilla on pehmeä, kestävä, hengittävä ja kosteudensiirto- ja lämpöominaisuuksiltaan erinomainen luonnonkuitu. Villa on luonnostaan antibakteerista, joten se on myös helppohoitoista. Ilmavuutensa ansiosta merinovilla viilentää kuumalla ilmalla ja lämmittää kylmässä. Kaikki käyttämämme merinovilla on mulesing-vapaata.

Airbase

Svalan Airbase-verkkoasut (entinen Thermal Flex) on luotu pitämään käyttäjänsä mukavana säätilasta ja aktiviteetista riippumatta. Hopeaionisoitu polypropyleeniverkko on erittäin kevyttä, joustavaa ja kestävää materiaalia. Verkkorakenteensa ansiosta se hengittää ja sitoo ilmaa tehokkaasti, mikä tekee siitä mainion eristeen niin kylmyyttä kuin kuumuuttakin vastaan.

Polartec Power Stretch Pro

Polartecin ainutlaatuinen ja laadukas Power Stretch Pro -fleece joustaa kaikkiin suuntiin, joten se mukautuu täydellisesti kehon liikkeisiin. Rakenne on kaksikerroksinen – sisäpinnan pehmoinen fleece sitoo lämpöä ja siirtää kosteuden iholta kohti ulompia vaatekerroksia. Ulkopinnan sileä polyesterneulos hengittää ja kestää kulutusta erinomaisesti nukkaantumatta.

Vastuullisuus

Kaikki Svalan tuotteet valmistetaan Suomessa korkeimpia laatukriteereitä noudattaen. Tuotteidemme valmistuksessa käytetään raaka-aineita, joiden toimittajat ovat auditoituja ja materiaalit sertifioituja. Kaikki Svala-tuotteissa käytettävä merinovilla tulee hyvinvoivilta lampailta, joiden kasvatuksessa ei käytetä mulesing-menetelmää.

Tuotteissamme käytettävät materiaalit ovat laadukkaita, helppohoitoisia, kestäviä ja ennen kaikkea miellyttäviä. Tuotteiden ominaisuudet ovat huippuluokkaa eikä niitä tarvitse pestä yhtä usein kuin tavallisia vaatteita.

Lue lisää vastuullisuudesta täältä.

Mitä tahansa ulkoilmaan pukeutumiselta kaipaatkin, Svalan valikoimasta löydät laadukkaat vaatteet ja materiaalit, jotka mukautuvat juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi säässä kuin säässä. Otathan yhteyttä mikäli sinulla herää kysymyksiä valikoimastamme – me autamme mielellämme oikeiden tuotteiden valinnassa.