Laatua ja lämpöä – Power Stretch Pro -fleece pitää olon mukavana

Arvostetun Polartecin huippulaatuinen Power Stretch Pro -fleece joustaa kaikkiin suuntiin, joten se mukautuu täydellisesti kehon liikkeisiin. Nukkaantumaton pinta tuntuu pehmeältä iholla ja takaa mukavat oltavat niin arjessa kuin ulkoliikunnassakin. Svala of Finland valmistaa Power Stretch Pro -fleecetuotteita ainoana Suomessa.

Power Stretch Pro -fleecestä valmistettujen vaatteiden ja asusteiden käytössä on vain mielikuvitus rajana. Laadukkaan fleecen tehokas kosteudensiirto ja lämmittävät ominaisuudet sopivat lajiin kuin lajiin, ja Power Stretch Pro pitää olon mukavana tiukoissakin paikoissa. Pehmeä fleece on lisäksi oiva valinta myös arjen oloasuksi.

Ominaisuudet

​​Yhdysvaltalaisen Polartecin kehittämän laadukkaan Power Stretch Pro -materiaalin rakenne on kaksikerroksinen. Sisäpinnan pehmoinen fleece sitoo lämpöä ja siirtää kosteuden iholta kohti ulompia vaatekerroksia, ja ulkopinnan sileä polyesterneulos hengittää ja kestää kulutusta erinomaisesti nukkaantumatta.

Vaatteiden litteät tasosaumat tuntuvat mukavilta eivätkä hankaa ihoa. Miellyttävä ja tekniikaltaan toimiva huippumateriaali ei menetä ominaisuuksiaan pesussakaan, ja pysyy muodossaan käyttökerrasta toiseen.

Käyttö

Svalan Power Stretch Pro -fleecen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan arkeen ja ulkoliikuntaan. Sitä voidaan käyttää suoraan ihoa vasten tai välikerrastona viileissä ja kylmissä olosuhteissa.

Malliston suunnittelussa on huomioitu käytettävyys: pehmeä ja mukava materiaali, litteät tasosaumat, huppareiden ja Zip-neck-paitojen selkäpuolen pidempi helma ja peukalolenkit sekä vetoketjun pään suojakaistale muodostavat yhdessä lämpimän ja joustavan asun, joka toimii aktiviteeteissä alus- ja välikerrastona tai kotona miellyttävänä oloasuna.

Materiaalit

Power Stretch Pro -fleece on valmistettu 57 % polyesterista, 33 % nylonista ja 10 % elastaanista.

Pesu ja hoito

Power Stretch Pro -fleeceä kannattaa pestä harkiten, sillä materiaali raikastuu tehokkaasti myös tuulettamalla. Jos tuotteet kaipaavat kuitenkin kipeästi pesua, voi ne pestä 40°C hienopesuohjelmalla.

Power Stretch Pro -fleece pähkinänkuoressa

  • Tehokas kosteudensiirto
  • Erittäin lämmin
  • Polartec-tekniikka
  • Joustava materiaali
  • Tasosaumaus ei hankaa ihoa
  • Ei nukkaannu