Pukeudu oikein – vaatteet vapaa-ajan aktiviteetteihin

Kun liikutaan ulkona metsässä, tuntureilla tai hiihtoladuilla, on tärkeää, että vaatteet mukautuvat muuttuviin olosuhteisiin ja tuntuvat mukavalta päällä. Me täällä pohjoisessa tiedämme erityisen hyvin, että sää voi muuttua poudasta piiskaavaksi räntäsateeksi lähes hetkessä, joten oikeiden vaatteiden valinta eri vapaa-ajan aktiviteetteihin on avainasemassa.

Svalan pukeutumisoppaista löydät tietoa oikeiden vaatteiden valinnasta eri vapaa-ajan aktiviteetteihin, olitpa sitten lähdössä metsästämään tai hyppäämässä pyörän satulaan kovimmilla talvipakkasilla. Oppaidemme avulla pysyt mukavana, missä ikinä oletkin.

Metsästysvaatteet

Ei ole montaa aktiviteettia, jossa asianmukainen vaatetus on yhtä välttämätöntä kuin metsästyksessä. Oikeanlainen pukeutuminen on tärkeää paitsi mukavuuden kannalta, myös yksi metsästysreissun tärkeimmistä turvallisuustekijöistä.

Hiihtovaatteet

Koska hiihto on ulkourheilulaji, on oikeanlainen vaatetus tärkeää lenkin onnistumisen kannalta. Hiihtäessä tulee nopeasti lämmin, mutta taukopaikoilla tai kevyemmällä lenkillä vilu saattaa yllättää. Kylmän sään ja hikoilun muodostaman haasteen ratkaiset kerrospukeutumisella, jossa Svala auttaa sinua onnistumaan.

Laskettelu

Onnistuneen laskettelureissun kruunaavat oikein valitut lasketteluvaatteet. Kipakka pakkanenkaan ei ole este hypätä suksien tai laudan päälle nauttimaan kimmeltävästä lumesta ja after skistä, sillä Svalan valikoimasta löydät alus- ja välikerrastot, jotka takaavat hauskan päivän rinteessä.

Talvipyöräily

Pyöräilyn tasaisesti kasvanut suosio ei osoita minkäänlaisia laantumisen merkkejä – päinvastoin. Pyöräilijöille on nyt tarjolla entistä parempia reittejä ja varusteita kuin koskaan aikaisemmin ja moni pyöräilee työmatkatkin vuoden ympäri. Pyöräily talvella voi olla mukavaakin, kun vain kiinnittää huomiota oikeanlaisiin varusteisiin.

Moottorikelkkailu

Moottorikelkkailu on yksi talven hauskimmista ulkoaktiviteeteista, joka ajotavasta riippuen käy raskaastakin liikunnasta. Hyvillä moottorikelkkailuvarusteilla on suuri merkitys ajoelämykseen, joten asianmukaiseen pukeutumiseen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Svala of Finland -tuotteet on suunniteltu liikkuvaa ihmistä varten ja ne pitävät huolen, että ajonautinto pysyy säästä riippumatta.