Airbase-verkkopaidat ja -housut ovat mukavan olon salaisuus

Svalan Airbase-verkkopaitojen ja -housujen käytössä on vain mielikuvitus rajana. Ympärivuotiseen käyttöön suunniteltu mallisto sopii lajiin kuin lajiin: yhdellä verkkoasulla voit kuitata vaatetuksen pyöräilyyn, moottorikelkkailuun, lasketteluun, metsästykseen tai hiihtoon.

Svalan Airbase-mallisto (entinen Thermal Flex Mesh) on luotu pitämään käyttäjänsä mukavana säätilasta ja aktiviteetista riippumatta. Hopeaionisoitu polypropyleeniverkko on erittäin kevyttä, joustavaa ja kestävää materiaalia. Verkkorakenteensa ansiosta se hengittää ja sitoo ilmaa tehokkaasti, mikä tekee siitä mainion eristeen niin kylmyyttä kuin kuumuuttakin vastaan.

Omin käsin Kärsämäellä valmistetut Svalan verkkopaidat ja -housut kestävät kovaakin kulutusta vuodesta toiseen ja pitävät huolen, että pysyt mukavana riippumatta siitä, millaista aktiviteettia harrastat.

Verkkoasumme ovat ominaisuuksiltaan ainutlaatuisia – vastaavia et löydä muualta. Kun puet Airbase-vaatteet kerran päälle, paluuta vanhaan ei enää ole.

Ominaisuudet

Mallistossa käytetään sekä sileitä että verkkoneuloksia. Verkkoneulos tasaa lämpötilojen vaihtelua: kesällä viilentää, talvella eristää ja lämmittää. Verkon eristävyys perustuu ilmakerrokseen, joka sitoo tehokkaasti lämpöä.

Ihoa vasten puettava verkkoneulos on valmistettu polypropyleenistä, joka ei sido kosteutta itseensä, vaan siirtää sen muita vaatekerroksia kohti. Litteät tasosaumat eivät hankaa tai paina ihoa, joten liikkuminen tuntuu mukavalta.

Hopeaionisointi ehkäisee bakteerien lisääntymisen ja leviämisen kuidussa, joten sekä verkkoasu ja sinä pysytte hajuttomina ja raikkaina pitkään. Eloperäiset hopeaionit ovat vaarattomia ihmisille ja luonnolle. Svala-tuotteiden antibakteerisuuskäsittely hopeaionisoinnilla on tehty kuidun ytimeen jo ennen langaksi kehräämistä, joten käsittely ei häviä pesuissa.

Käyttö

Airbase-vaatteet ovat hengittäviä ja tehokkaasti kosteutta siirtäviä alusasuja ympärivuotiseen käyttöön ammattikäytössä ja vapaa-ajalla. Ihoa vasten käytettävät asut sopivat erinomaisesti tilanteisiin, joissa sääolosuhteet tai oma aktiivisuustaso vaihtelee.

Verkkoneulos toimii alimmaisena kerroksena esimerkiksi metsästyksessä, kalastuksessa, pyöräilyssä, hiihdossa, tai moottorikelkkailussa. Pakkasella verkkopaidan ja -housujen päälle voi pukea Svalan merinovillaisen kerraston, ja olo on taatusti mukavan lämmin.

Materiaalit

Airbase-verkkoneulos on valmistettu 100 % polypropyleenista. Materiaali on hopeaionisoitu ja antibakteerinen.

Pesu ja hoito

Airbase-verkkoneuloksen pesutarve on vähäinen, ja vaatteiden raikastuksessa kannattaakin suosia tuulettamista. Jos vaatteet on pakko pestä, voi ne pestä pesukoneessa 60°C:ssa.

Airbase-verkkopaidat ja -housut pähkinänkuoressa

  • Tehokas kosteudensiirto iholta
  • Joustava materiaali
  • Tasosaumaus ei hankaa ihoa
  • Sopii ympärivuotiseen käyttöön
  • Antibakteerinen
  • Verkkoneulos sitoo tehokkaasti lämpöä