Onhan siinä avainlippu?

Ennen kysyit missä tuote on valmistettu ja onko se laadukas.

Nyt sinun tarvitsee kysyä vain: Onhan siinä Avainlippu?

Juuriaan myöten suomalainen.

Suomalaisista sanotaan, että he eivät puhu mutta tekevät. Samoin heitä luonnehditaan usein totisiksi ja ujoiksikin. Mutta samaan hengen vetoon kuulee usein, eikä vain kohteliaisuudesta, että suomalaiseen voi luottaa. Kädenpuristus on sopimus joka pitää.

Mikäli sodan jälkeisessä Suomessa halusi selviytyä, oli tehtävä eikä seliteltävä. Tästä hyvänä esimerkkinä on Svalan perhe Kärsämäellä. Armeijan vanhoista mantteleista syntyi vaatteita perheen miesväelle, jotta he tarkenivat tehdä työnsä autoilijoina. Sana kiiri kylillä ja kättä lyötiin päälle myös muiden ruokakuntien vaatettamisesta. Vuonna 1955 tämän neuvokkuuden tuloksena syntyi yritys, nykyinen Finnsvala Oy.


Suomalainen design on kuin ihmiset itse. Suoria, toimivia ja kestäviä. Tiedättehän sakset, maljakot, huonekalut, arkkitehtuuri… Suomalaisen tuotteen tuntee kun näkee, ihastuu kun kokee.

Finnsvala Oy on pukenut suomalaiset alusvaatteisiin useiden vuosikymmenten ajan. Ihmiset ovat luottaneet, pitäneet. Ajan myötä tuotevalikoima on muuttunut ja keskittynyt teknisiin alus- ja väliasuihin. Design noudatteli ja noudattaa edelleen suomalaista vähäeleisyyttä, liputtaen toimivuuden ja käytännöllisyyden puolesta.

Suomen neljä vuodenaikaa – mikä olisikaan parempi ympäristö kehittää ja testata teknisiä asusteita. Hyytävä, tuulen aateloima kylmyys, kesän helteet ja välikausien kosteat jaksot asettavat suuret vaatimukset vaatteiden ominaisuuksille. Varsinkin vaatetuksen alimmille kerroksille – niille, jotka poistavat iholta kosteuden ja pitävät ihmisen lämpimänä.

Nykyinen Finnsvala Oy valmistaa alkujuuriaan kunnioittaen teknisiä alus- ja väliasuja Svala of Finland-tuotemerkillä. Toiminnan perusteina ovat yrityksen historia ja perinne tehdä asiat suoraselkäisesti ja laadukkaasti. Tehdas sijaitsee Suomessa Kärsämäellä, ja jokainen tuote valmistetaan käsin. Design on perisuomalaista, jossa käytännöllisyys ja toimivuus ovat pääasioita.Svala-tuotteet toimivat vaativimmissakin luonnonoloissa. Niin kuin suomalaiset ihmiset.


Finnsvala Oy on mukana Suomalaisen Työn Liiton ”Onhan siinä Avainlippu” -kampanjassa. Luo sinäkin uusia työpaikkoja ostamalla suomalaisia tuotteita.


Lue lisää: www.avainlippu.fi

Avainlippu-tuotteet ja palvelut voit tarkistaa osoitteesta sinivalkoinenvalinta.fi

Svala-toimintaa ja tapahtumia voit seurata myös Facebookissa ja Instagramissa

© Finnsvala 2020 | Y-tunnus: 0764063-3