Onhan siinä avainlippu?

Ennen kysyit missä tuote on valmistettu ja onko se laadukas.

Nyt sinun tarvitsee kysyä vain: Onhan siinä Avainlippu?

Juuriaan myöten suomalainen.

Suomalaisista sanotaan, että he eivät puhu mutta tekevät. Samoin heitä luonnehditaan usein totisiksi ja ujoiksikin. Mutta samaan hengen vetoon kuulee usein, eikä vain kohteliaisuudesta, että suomalaiseen voi luottaa. Kädenpuristus on sopimus joka pitää.

Sodan jälkeisessä Suomessa oli tehtävä eikä selitettävä, mikäli halusi selviytyä. Tästä hyvänä esimerkkinä oli Svalan perhe. Armeijan vanhoista mantteleista syntyi vaatteita perheen miesväelle. Sana kiiri kylillä, ja kättä lyötiin päälle vaatteiden tekemisestä myös perheen ulkopuolisille ihmisille. Vuonna 1955 selviytyminen oli muuttunut suomalaiseksi yritykseksi, Finnsvala Oy:ksi.


Suomalainen design on kuin ihmiset itse. Suoria, toimivia ja kestäviä. Tiedättehän sakset, maljakot, huonekalut, arkkitehtuuri… Suomalaisen tuotteen tuntee kun näkee, ihastuu kun kokee.

Finnsvala puki suomalaiset alusvaatteisiin useiden vuosikymmenten ajan. Ihmiset luottivat, pitivät. Ajan myötä tuoterepertuaari muuttui ja keskittyi teknisiin alus- ja väliasuihin. Design noudatteli ja noudattaa edelleen suomalaista vähäeleisyyttä, liputtaen toimivuuden ja käytettävyyden nimiin.

Suomen talvi ja vuoden vaihtelut – mikä olisi parempi ympäristö kehittää ja testata teknisiä asusteita. Hyytävä, tuulen aateloima kylmyys, kesän helteet ja välikausien kosteat jaksot asettavat pukeutumiselle suuret vaatimukset. Varsinkin vaatetuksen alimmille kerroksille – niille jotka poistavat iholta kosteuden ja pitävät ihmisen lämpimänä.

Nykyinen Finnsvala Oy valmistaa alkujuuriaan kunnioittaen teknisiä asusteita Svala-tuotemerkillä. Toiminnan perusteina ovat yrityksen historia ja perinne tehdä asiat suoraselkäisesti ja laadukkaasti. Tehdas sijaitsee Suomessa Kärsämäellä, ja jokainen tuote valmistetaan käsin. Design on perisuomalaista, jossa käytettävyys ja toimivuus ovat ykkösasioita. Svala-tuotteet toimivat vaativimmissakin luonnonoloissa. Niin kuin suomalaiset ihmiset.


Finnsvala Oy on mukana Suomalaisen Työn Liiton ”Onhan siinä Avainlippu” -kampanjassa. Luo sinäkin uusia työpaikkoja ostamalla suomalaisia tuotteita.


Lue lisää: www.avainlippu.fi

Avainlippu-tuotteet ja palvelut voit tarkistaa osoitteesta sinivalkoinenvalinta.fi

Svala-toimintaa ja tapahtumia voit seurata myös Facebookissa.

© Finnsvala 2020 | Y-tunnus: 0764063-3