Merino Extra Warm -merinovaatteet

Merino Extra Warm -merinovaatteissa on kaksikerroksinen rakenne, jonka ansiosta pysyt kuivana ja lämpimänä. Päällykerros on mulesing-vapaata vastuullisesti tuotettua merinovillaa ja vaatteen kestävyyttä parantavaa polyamidia. Sisäosa on tehokkaasti kosteutta siirtävää polypropyleeniä, joka takaa aina kuivan tunteen, vaikka paita olisi päässyt käytössä kostumaan. Vaatteissa on litteät tasosaumat, jotka eivät paina tai hankaa kovassakaan käytössä. Mukavat, litteät tasosaumat löytyvät myös Thermal Mesh Flex -verkkokerrastostamme, jotka sopivat kuin pipo päähän aluskerrastoksi Merinon kanssa, varsinkin kun pakkaset kiristyvät. Käyhän tutustumassa niihin tästä!

Merinovillaiset vaatteet eivät myöskään kutita tavallisen villan tapaan, joten voit käyttää niitä huoletta alimpanakin kerroksena ihoa vasten. Merinovillan luonnollinen antibakteerisuus ehkäisee myös epämiellyttävien hajujen syntymistä, joten sekä sinä, että vaatekappaleesi pysytte raikkaina pitkään. Merinotuotteitamme ei tarvitsekaan pestä niin usein, vaan usein pelkkä tuuletus riittää raikastamaan vaatteen. 

Ja mikä parasta, kaikki Svalan tuotteet ovat Kärsämäellä käsin valmistettuja. Tue suomalaista työtä ja osta itsellesi mukavaa, laadukasta ja ennen kaikkea lämmintä päällepantavaa! Katso Merino Extra Warm – tuotteiden esittelyvideo:  

Svala Merino Extra Warm -malliston muut tuotteet

Merinovillamallistollamme voit vaatettaa itsesi päästä varpaisiin, siis ihan oikeasti. Piposta sukkiin, voit kietoa itsesi merinovillan lämpimään ja kuivana pitävään syleilyyn. Tutustu mallistoomme ja katso suosittelemamme tuotteet alta!

Merino Extra Warm -paita, Zip Neck

Mukava ja lämmin pitkähihainen pystykauluksella! Sopii kaikkeen käyttöön, olitpa sitten töissä tai kotosalla. Kätevä lisä kerrospukeutumiseen, toimii myös sellaisenaan. Nyt myös petroolinsinisenä!

Merino Extra Warm -housut, Regular Fit

Taatusti lämpimät pitkät alushousut talvipakkasille! Jos on oikein kylmä, vetäise nämä väliasuksi, niin et palele.
Saatavana myös Slim Fit – mitoituksella ja etuhalkiollisena versiona.

Merino Extra Warm -paita, O-neck

Tyköistuva kaksikerroksinen pitkähihainen paita O-kauluksella. Sopii oivasti kerrospukeutumiseen alus- tai väliasuksi. Paidan helma on pitempi takaa, jotta takapuolikin pysyy lämpimänä.

Merino Extra Warm T-paita

Hengittävä T-paita ammattikäyttöön ja vapaa-ajalle. Pukeutumalla tähän olotilasi on mukava riippumatta ulkona vallitsevasta säätilasta! Helma on tässäkin hieman pidempi takana.

© Finnsvala 2020 | Y-tunnus: 0764063-3