Power Stretch Pro -fleeceasut

Power Stretch Pro -fleeceasuissamme on kaksikerrosrakenne, joka lämmittää, kestää ja mukautuu kropan liikkeisiin. Sisäpinta on kuohkeaa fleeceä, joka sitoo kropan tuottamaa lämpöä ja toisaalta siirtää kosteuden ulompiin kerroksiin. Polyesteristä valmistettu ulkopinta on erityisen hankautumiskestävä ja joustava. Yhdessä Polartecin valmistama kaksikerrosrakenne muodostaa miellyttävän ja tekniikaltaan toimivan huippumateriaalin, jonka ominaisuudet eivät pesustakaan hätkähdä.

Svala of Finland -tuotteeksi materiaali jalostuu yksityiskohtaisen suunnittelun ja käsityön tuloksena. Litteät tasosaumat, huppareiden ja paitojen selkäpuolen pidempi helma ja peukalolenkit, vetoketjun pään suojakaitale… Lopputuloksena on mukavan lämmin ja joustava asu, joka toimii aktiviteeteissä alus- ja väliasuna ja kotona miellyttävänä oloasuna.

Power Stretch Pro -fleeceasumme ovat monikäyttöisyydessään erinomainen valinta. Yhdellä fleeceasulla voit kuitata vaatetusta polkupyöräilyyn, moottoripyöräilyyn ja -kelkkailuun, lasketteluun, vaellukseen, metsästykseen tai kalastukseen. Ammattipiireissä fleeceasumme ovat käytössä mm. kylmätyössä, jossa vaatetukselta vaaditaan lämpötilaerojen tasaamista. Ammattilaiset luottavat Svala-fleeceasuihin, mikset sinäkin?

Katso Power Stretch Pro -tuotteiden esittelyvideo:

Power Strech Pro Zip Neck-paita

Laadukas fleecepaitamme suojaa huippumateriaalin ja yksityiskohtien ansiosta kylmältä. Selkäpuolelta helma on pidempi, joten alaselkä on kurotellessakin suojassa kylmältä. Ranteet pysyvät myös lämpiminä – kiitos hihansuiden peukalolenkkien. Pääntiessä on vetoketju, jonka pää on suojattu erillisellä kaitaleella. Ja kaikki saumat ovat tietysti tasosaumoja ja malli on unisex.

Power Strech Pro-olohousut

Rennon oleilun taskulliset fleecehousut arkeen tai ulkoliikuntaan taukovaatetukseksi, kun liike lakkaa. Polartecin huippu fleecemateriaali pitää lämpimänä ja poistaa kosteuden. Fleecen ulkokerros ehkäisee tuulen ja viiman kylmettävää vaikutusta. Malli on unisex, ja kokoja on reilusti XXS:stä 4XL:ään.

Power Stretch Pro -liivi

Mukava vetoketjullinen fleeceliivi afterskihin tai toimintaan, kun kädet tarvitsevat maksimaalisen vapauden liikkua: metsästykseen, marjastukseen, sauvakävelyyn tai vaan autoilijan ajoasuna. Nukkaantumaton ulkopinta kestää ja takaa materiaalin joustavuuden säilymisen pesukertojenkin jälkeen.

Power Stretch Pro -housut 3/4 lahkeella

Tyköistuvat fleecehousut tilanteisiin, kun lyhyempi lahje lisää mukavuutta. Housut toimivat mainiosta esimerkiksi rinneriennoissa, kun monon varren alla lahje haittaa suoritusta. Kuten muissakin fleeceasuissamme, housuissakin on tasosaumat ja reilu kokovalikoima. Malli on unisex.

© Finnsvala 2020 | Y-tunnus: 0764063-3