Pyöräilyseura myTempo

Svala-lähettiläät
myTempo pyöräilyseura luottaa kotimaisiin Svala-vaatteisiin

”Ei totisesti, mutta tosissaan”, kuuluu oululaisen pyöräilyseura myTempon motto. Siinä kiteytyvät rakkaus lajiin, yhteisöllisyys ja halu tavoitella omia rajoja.

Facebook: @myTempoOulu 
Instagram: @mytempo_oulu

myTempo perustettiin vuonna 2017 alun perin maantiepyöräilijöiden valmennusryhmäksi. Joukko on kasvanut ja valmennuskuviot muuttuneet, mutta porukalla tekemisen meininki on vahvana tallella. myTempolaiset kilpailevat aktiivisesti maantiellä ja maastossa ja ottavat osaa kuntotapahtumiin. Harjoittelua ohjaa Suomen parhaisiin pyöräilyvalmentajiin kuuluva Tommi Martikainen.

Itsensä haastaminen ja oman kehittymisen tuoma mielihyvä innostavat myTempolaisia eteenpäin. Kaikki treenaavat tavoitteellisesti, mutta jokainen omalla tasollaan. Siinäkin on yksi pyöräilyn hienouksista: eri kuntoiset voivat harjoitella samassa porukassa.

Yhdessä harrastaminen on sitä, että voidaan ottaa keskenään pienet skabat ja samalla kannustaa toinen toista. Aito ilo toisten onnistumisista kuuluu asiaan. Toisille onnistumisen mittari on SM-mitali, toiselle jotain paljon vaatimattomampaa, mutta silti yhtä tärkeää.

myTempo pyöräilyseura

Ympärivuotisessa pyöräilyssä varusteiden laatu on avainasamessa

Ulkoilmassa viihtyminen yhdistää lajin ystäviä. Pyörän satulassa saa kokea kaikki Suomen vuodenajat ja säiden vaihtelut, välillä luita ja ytimiä myöten. Siksi myös vaatetuksella on väliä.

Kesähelteillä riittää ohut ajoasu, mutta lisäkerroksia tarvitaan heti kelien viilentyessä – puhumattakaan talvipakkasista. Talvipyöräilyssä erityisen tärkeää on suojautua ajoviimalta. Vaatteiden pitää myös istua hyvin ja siirtää kosteutta tehokkaasti, eivätkä ne saa hiertää mistään kohtaa. Pienet yksityiskohdat erottavat huonot varusteet hyvistä.

myTempo pyöräilyseura

Moni pyöräilijä on mieltynyt Svalan teknisiin asuihin niiden saumattomuuden ja kosteudensiirtokyvyn vuoksi. Eikä sekään kuulemma ole haitaksi, että näissä asuissa ei hiki haise! myTempolaiset arvostavat myös vaatteiden kotimaisuutta.

© Finnsvala 2020 | Y-tunnus: 0764063-3