Suunnistajasisarukset Satu ja Anu Tuomisto

Svala-lähettiläät
Suunnistajasiskokset Anu ja Satu Tuomisto luottavat Svalan laatuun

Satu Tuomisto
Syntynyt: 1999
Asuinpaikka: Sotkamo
Opiskelu: liikuntateknologian koulutuspolku (AMK insinööri + liikuntatieteiden maisteri)
Treenaus: mukana hiihtosuunnistusmaajoukkueessa, kilpailee kesällä suunnistuksessa
Parhaat saavutukset: hiihtosuunnistuksessa nuorten MM 4. sija, Nordic Junior Meeting 3. sija, SM-mitaleja suunnistuksessa ja hiihtosuunnistuksessa

Blogi: suunnistajasiskot.blogspot.fi

Instagram: @satupauliinaa

Anu Tuomisto
Syntynyt: 1999
Asuinpaikka: Trondheim
Opiskelu: lääketiede (2020 alkoi kolmas vuosi)
Treenaus: mukana suunnistuksen maajoukkueessa
Parhaat saavutukset: suunnistuksessa nuorten EM-kulta ja -hopea, nuorten MM 2x 4. sija ja 6., lisäksi 6 SM-kultaa

Blogi: suunnistajasiskot.blogspot.fi

Instagram: @anutuomisto

Suunnistus on laji, jossa löytämisen ilo ja luonnossa liikkuminen kiehtovat ikään katsomatta. Anu ja Satu Tuomisto innostuivat rastien etsinnästä jo alle kouluikäisinä päästessään lasten suunnistuskouluun ja ensimmäisiin kilpailuihinsa. Harrastus vei mukanaan, ja tärkeässä osassa olivat myös ympäri Suomea kisareissuilta löytyneet kaverit.

Nykyään suunnistajasisarukset ovat maajoukkueurheilijoita, joita motivoi halu kehittyä ja nähdä mihin itse pystyy. Anulla päälajina on suunnistus, Satulla hiihtosuunnistus. Molemmissa lajeissa parasta on, että aina voi tehdä asioita paremmin. Fyysisten vaatimusten lisäksi mukana on myös taidollinen haaste: ei riitä että on nopein juoksemaan tai paras hiihtämään. 

Tuomistojen urheilu-uralle mahtuu monia unohtumattomia hetkiä. Niitä ovat olleet ensimmäiset edustustehtävät maajoukkueessa sekä yhdessä saavutettu nuorten SM-viestikulta, mutta yhtä lailla kaikki onnistuneet kisasuoritukset. Molempien tavoitteena on edetä omissa lajeissaan niin pitkälle kuin mahdollista – jonain päivänä kenties maailman huipulle saakka. Seuraavaksi tähtäimessä on pääsy aikuisten arvokisoihin.

Tuomiston suunnistajasiskokset luottavat Svalan tuotteiden kestävyyteen

Svalan mallistosta lajiin sopivat kestävät ja mukavat vaatteet

Svalan valikoimista löytyy monipuolisesti suunnistajan tarpeisiin sopivia tuotteita. Anu pitää erityisesti merinovillaisista kerrastoista, jotka on mukava pukea treenin jälkeen. Molempien suosikkeja ovat Power Stretch Pro -huppari ja –paita, joissa on sopivan pitkät hihat ja korkeat kaulukset. Satulla Thermal Mesh -paita ja -housut ovat usein alimpana kerroksena talven treeneissä ja kisoissa.

Satu ja Anu arvostavat Svalan tuotteissa kestävyyttä sekä sitä, että ne ovat lämpimiä ja hengittäviä. Plussaa on myös vaatteiden mukava ulkonäkö.

© Finnsvala 2020 | Y-tunnus: 0764063-3