Thermal Flex Mesh – verkkopaidat ja -housut

Thermal Flex Mesh -mallistomme on luotu pitämään käyttäjänsä kuivana, lämpimänä ja viileänä säätilasta ja aktiviteetista riippumatta. Parhaan hyödyn verkkopaidoistamme ja -housuistamme saa irti, kun pidät niitä aluskerrastona muiden vaatteiden alla suoraan ihon päälle puettuna. Emme toki katso pahalla, jos haluat pitää näitä päällä ihan sellaisenaankin! Verkkokerrastot ovat lyömätön kaveri merinomallistollemme kovilla talvipakkasilla. Käyhän tutustumassa niihin tämän linkin kautta!

Ihoa vasten puettava verkkoneulos on valmistettu polypropyleenistä, joka ei sido kosteutta itseensä, vaan siirtää sen muita vaatekerrastoja kohti. Hopeaionisointi ehkäisee bakteerien lisääntymistä, joten sekä verkkoasu ja sinä pysytte hajuttomina ja raikkaina tavallista pidempään. Litteät tasosaumat pitävät huolen, että nämä eivät pääse hankaamaan tai painamaan ihoa tai mieltä!

Laitetaan vielä kirsikka kakun päälle, sillä kaikki Svalan tuotteet on omin kätösin valmistettu Kärsämäellä. Vaatteemme kestävät kovaakin kulutusta ja ne pitävät huolen, että pysyt tyytyväisenä huolimatta siitä, millaista aktiviteettia harrastat niitä päällä pitäessäsi! 

Katsohan alta vielä esittelyvideo Thermal Flex Mesh -tuotteillemme, jos et vielä ehtinyt vakuuttua tarpeeksi!

Verkkopaita Thermal Flex Unisex 

Hihallinen malli on paras ystäväsi syksyn pimenevissä illoissa ja sydäntalven reissuissa. Kerran kun vetäiset päällesi, et halua luopua siitä!

Hihaton verkkopaita Thermal Mesh, unisex

Ei mikään maanantaikappale hihallisesta versiosta, vaan suosittu aluspaita erityisesti kesän lämpimämpiin aktiviteetteihin!

Verkkohousut Thermal Flex Mesh, unisex

Yläkroppa kuivana on mukava olla, mutta onhan alakerrallakin kaikki hyvin? Laita koko kerrasto kerralla kuntoon ja nappaa nämäkin ostoskoriin!

Verkkohousut bermuda Thermal Flex, unisex

Polveen asti ulottuva malli. Nämä kun on jalassa urheillessa ja metsässä samotessa, alkaa kaveria ihmetyttämään, kun olet yhtä hymyä sääskien seassa.

© Finnsvala 2020 | Y-tunnus: 0764063-3