Olohousut

(2 tuotetta)

 • Lisää Toivelistaan

  Merino College Miesten Housut

  149,90 
  Merino College
 • Lisää Toivelistaan

  Power Stretch Pro Olohousut

  169,90 
  Power Stretch Pro -fleece

Miesten olohousut

Miesten olohousut merinovillasta tarjoavat optimaalisen yhdistelmän mukavuutta ja toiminnallisuutta. Miesten olohousut ovat suunniteltu erityisesti miesten tarpeisiin, tarjoten täydellisen istuvuuden ja lämmön. Merinovilla materiaalina on erinomainen valinta, koska se on pehmeä, hengittävä ja antibakteerinen. Miesten olohousut sopivat täydellisesti koti-iltoihin, rentoutumiseen ja kevyisiin ulkoiluhetkiin.

Olohousut

Merinovilla olohousut ovat täydellinen valinta rentoutumiseen ja arkipäivän mukavuuteen. Olohousut tarjoavat pehmeyttä ja lämpöä, joka tekee niistä ihanteelliset viileisiin iltoihin ja viikonloppujen rentoutumishetkiin. Merinovillasta valmistetut olohousut hengittävät ja siirtävät kosteutta, mikä pitää olosi miellyttävänä koko päivän. Olohousut ovat monipuolinen lisä vaatekaappiin, sillä ne sopivat sekä kotioloihin että kevyisiin ulkoiluhetkiin.

Olohousut miehelle

Olohousut miehelle, jotka arvostavat laatua ja mukavuutta, ovat välttämätön osa rentoa pukeutumista. Olohousut miehelle tarjoavat erinomaisen lämmöneristyksen ja hengittävyyden, mikä tekee niistä ihanteelliset kaikkiin sääolosuhteisiin. Merinovillasta valmistetut olohousut miehelle ovat hypoallergeeniset ja estävät epämiellyttävien hajujen muodostumisen, mikä lisää niiden käyttömukavuutta. Olohousut miehelle ovat täydellinen valinta niin arkeen kuin rentoutumiseen.

Mukavuus on aina muotia

Kurkkaa outlet, missä mikään ei ole out

Tilaa uutiskirje

Liity Svala-klubiin ja saat -15% alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi!