Merinovillakerrasto

(6 tuotetta)

 • Lisää Toivelistaan

  Merino Basic 170 -kerrasto, miesten

  169,90 
  Merino Basics
 • Lisää Toivelistaan

  Merino Extreme -haalari

  199,90 
  Merino Extreme
 • Lisää Toivelistaan

  Merino Extreme -kerrasto, O-neck paita & housut

  189,80€
 • Lisää Toivelistaan

  Merino Extreme -kerrasto, Zip-neck paita & housut

  199,80€
 • Lisää Toivelistaan

  Merino Extreme Miesten Regular Housut Etuhalkiolla

  89,90 
  Merino Extreme
 • Lisää Toivelistaan

  Merino Light -Kerrasto

  Original price was: 149,90 €.Current price is: 59,00 €.
  Outlet
  Tarjouksessa

Merinovillakerrastoon kuuluu merinovillasta valmistettu paita ja housut. Merinovillakerrasto on erinomainen valinta lämpimäksi ja mukavaksi alusasuksi kylmiin olosuhteisiin. Merinovilla on luonnonmateriaali, joka hengittää hyvin ja tarjoaa erinomaisen lämmöneristyksen. Tämä tekee merinovillakerrastosta täydellisen niin urheiluun kuin ulkoiluun.

Miksi valita merinovilla kerrasto?

Merinovilla kerrasto on täydellinen valinta monesta syystä. Ensinnäkin, merino kerrasto valmistetaan erittäin hienosta merinovillasta, joka on huomattavasti pehmeämpää ja miellyttävämpää iholla kuin tavallinen villa. Merinovillan hienot kuidut muodostavat pieniä ilmataskuja, jotka eristävät tehokkaasti lämpöä. Tämä aiheuttaa että merinovilla on lämmin aluskerrasto ja se pitää sinut lämpimänä jopa kylmimmissä olosuhteissa. Toisaalta, merinovilla on myös erittäin hengittävää ja kosteutta siirtävää, mikä estää ylikuumenemisen ja pitää ihon kuivana ja mukavana.

Merinovillakerrasto on myös luonnostaan antibakteerinen, mikä tarkoittaa, että se vastustaa hajuja ja bakteereita tehokkaasti. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan pitkille vaellusreissuille tai intensiiviseen urheiluun, jossa vaatteiden peseminen ei ole aina mahdollista. Merinovilla myös joustaa hyvin ja säilyttää muotonsa, mikä takaa täydellisen istuvuuden ja mukavuuden kaikissa tilanteissa.

Mitkä merinovillakerrastot miehille?

Miesten merinovillakerrastot ovat erinomainen valinta tarjoten sekä mukavuutta että suorituskykyä. Merinovillan ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten kosteudensiirto ja lämmönsäätely, tekevät miesten merinovillakerrastoista täydellisen aluskerroksen niin urheiluun kuin ulkoiluun. Nämä kerrastot pitävät olon mukavana ja lämpimänä, olipa kyseessä sitten laskettelu tai talvivaellus.

Mitä ovat merinovilla aluskerrastot?

Merinovilla aluskerrastot ovat monipuolisia vaatteita, jotka soveltuvat käytettäväksi aluskerroksena erilaisissa sääolosuhteissa. Ne ovat ihanteellisia kerrospukeutumiseen, sillä ne tarjoavat erinomaisen lämpöä eristävän ja kosteutta siirtävän pohjakerroksen. Merinovillan luonnolliset ominaisuudet tekevät aluskerrastoista täydellisen valinnan kaikkeen ulkoiluun, olipa kyseessä sitten hiihto, vaellus tai pyöräily.

Merinovilla aluskerrastot ovat saatavilla sekä miehille että naisille. Naisten merinovillakerrasto on usein suunniteltu erityisesti naisten vartalon muotoja ja tarpeita silmällä pitäen. Näissä kerrastoissa kiinnitetään huomiota istuvuuteen ja liikkumisen vapauteen, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan aktiiviseen käyttöön

Merinovillakerrasto Svalan verkkokaupasta

Svalan verkkokaupasta löydät laajan valikoiman korkealaatuisia merinovillakerrastoja, jotka sopivat täydellisesti kaikenlaisiin olosuhteisiin ja tarpeisiin. Svala tarjoaa myös muita merinovillatuotteita, kuten merino huppareita ja merinovillahousuja, jotka täydentävät pukeutumistasi ja takaavat optimaalisen mukavuuden. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivat merinovillavaatteet.

Mukavuus on aina muotia

Kurkkaa outlet, missä mikään ei ole out

Tilaa uutiskirje

Liity Svala-klubiin ja saat -15% alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi!