Merinovilla bokserit ja alushousut

(9 tuotetta)

 • Lisää Toivelistaan

  Airbase Bermudahousut

  49,90 
  Airbase
 • Lisää Toivelistaan

  Airbase Caprihousut

  54,90 
  Airbase
 • Lisää Toivelistaan

  Merino Extreme Bermudahousut

  54,90 
  Merino Extreme
 • Lisää Toivelistaan

  Merino Extreme Caprihousut

  Original price was: 79,90 €.Current price is: 30,00 €.
  Merino Extreme
  Outlet
  Tarjouksessa
 • Lisää Toivelistaan

  Merino Extreme Miesten Bokserit

  Original price was: 49,90 €.Current price is: 19,90 €.
  Merino Extreme
  Outlet
  Tarjouksessa
 • Lisää Toivelistaan

  Merino Extreme Miesten Bokserit sepalusaukolla

  Original price was: 42,90 €.Current price is: 20,00 €.
  Merino Extreme
  Outlet
  Tarjouksessa
 • Lisää Toivelistaan

  Merino Extreme Miesten Bokserit, uudistettu malli

  49,90 
  Merino Extreme
 • Lisää Toivelistaan

  Osta 3, maksa 2 - Merino Extreme Bokserit

  99 €
  Tarjouksessa
 • Lisää Toivelistaan

  Windproof Bermudahousut

  59,90 
  Windproof

Merinovilla-alushousut

Merinovillabokserit tarjoavat erinomaisen mukavuuden, sekä lämpöä jokapäiväiseen käyttöön. Merinovilla on luonnostaan hengittävää ja kosteutta siirtävää, mikä pitää ihon kuivana ja raikkaana koko päivän. Svalan merinovillabokserit sopivat täydellisesti arjen kiireisiin sekä rentoutumiseen kotona.

Merinovilla-alushousut miehet

Merinovilla-alushousut miehille toimivat kaikissa sääolosuhteissa. Merinovilla-alushousut miehille säätelevät kehon lämpötilaa ja ovat täydelliset niin arkeen kuin aktiiviseen liikuntaan. Merinovilla-alushousujen luonnolliset ominaisuudet tekevät näistä alushousuista loistavan valinnan kaikille, ulkoilun ystäville.

Merinovilla-aluskerrasto

Merinovilla-aluskerrasto on monipuolinen valinta, joka pitää sinut lämpimänä kylminä päivinä. Merinovilla-aluskerraston pehmeä ja kevyt materiaali tekee siitä mukavan käyttää kerrospukeutumisessa. Merinovilla-aluskerrasto sopii niin ulkoiluun, talviurheiluun kuin päivittäiseen käyttöön.

Lämmin aluskerrasto

Lämmin aluskerrasto on täydellinen valinta talviurheiluun ja ulkoiluun. Se tarjoaa erinomaisen lämmöneristyksen ja on suunniteltu pitämään keho lämpimänä myös äärimmäisissä olosuhteissa. Lämmin aluskerrasto on välttämätön kaikille, jotka viettävät aikaa ulkona kylmänä vuodenaikana.

Merino-alushousut

Merino-alushousut ovat antibakteerisia ja estävät epämiellyttävien hajujen muodostumisen, mikä tekee niistä täydelliset pitkiin päiviin ja vaativiin aktiviteetteihin. Merinovilla-alushousujen pehmeys ja joustavuus takaavat loistavan mukavuuden.

Verkkoalushousut

Verkkoalushousut ovat hengittävä ja kevyt vaihtoehto, joka sopii erityisesti urheiluun ja aktiiviseen elämäntapaan. Verkkoalushousujen avoin rakenne mahdollistaa erinomaisen ilmanvaihdon ja kosteuden siirron. Verkkoalushousut pitävät olon viileänä ja kuivana intensiivisissäkin suorituksissa.

Merinovilla pitkät alushousut

Merinovilla pitkät alushousut tarjoavat täyden suojan ja lämmön kylminä päivinä. Ne ovat täydelliset lasketteluun, vaelluksille ja muuhun ulkoiluun, missä tarvitset lisälämpöä. Pitkät merinovilla alushousut ovat välttämätön osa kerrospukeutumista, ja niiden mukavuus on vertaansa vailla.

Miesten merinovilla-alushousut

Miesten merinovilla-alushousut ovat suunniteltu erityisesti miesten tarpeisiin, tarjoten parhaan mahdollisen istuvuuden ja mukavuuden. Ne ovat ihanteelliset niin arkeen kuin aktiiviseen liikuntaan. Miesten merinovilla-alushousujen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät näistä alushousuista jokaisen miehen luottovalinnan.

Mukavuus on aina muotia

Kurkkaa outlet, missä mikään ei ole out

Tilaa uutiskirje

Liity Svala-klubiin ja saat -15% alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi!