Merinovillahuppari

(5 tuotetta)

 • Lisää Toivelistaan

  Hybridi Välitakki

  Original price was: 229,00 €.Current price is: 137,40 €.
  Merino Extreme
  Windproof
  Outlet
  Tarjouksessa
 • Lisää Toivelistaan

  Merino College huppari

  169,90 
  Merino College
 • Lisää Toivelistaan

  Merino Extreme Huppupaita

  129,90 
  Merino Extreme
 • Lisää Toivelistaan

  Merino Extreme Välihuppari

  Original price was: 179,90 €.Current price is: 107,94 €.
  Merino Extreme
  Outlet
  Tarjouksessa
 • Lisää Toivelistaan

  Merino Fleece -huppari Tuiske

  149,90 
  Merino Fleece
  Second chance

Mihin käytetään merinovillahupparia?

Merinovillahupparit ovat monikäyttöisiä vaatekappaleita, jotka sopivat sekä ulkoiluun että arkipukeutumiseen. Ne ovat erityisen suosittuja retkeilijöiden, ulkoilijoiden ja urheilijoiden keskuudessa, sillä merinovilla tarjoaa erinomaisen lämpöeristyksen ja hengittävyyden. Hupparin voi pukea suoraan iholle tai muiden kerrosten päälle, mikä tekee siitä loistavan valinnan vaihteleviin sääolosuhteisiin.

Merinovillahuppari on myös tyylikäs ja mukava valinta kaupunkikäyttöön. Sen luonnollinen joustavuus ja pehmeys tekevät siitä mukavan päällä koko päivän ajan. Merinovilla hylkii luontaisesti hajuja, joten voit käyttää hupparia toistuvasti ilman, että se kaipaa usein pesua. Tämä tekee merinovillahupparista ihanteellisen matkakumppanin. Käytätpä sitä sitten vaelluksella tai rentona arkipukeutumisena, merinovillahuppari on monipuolinen ja käytännöllinen valinta.

Merinovilla hupparin ja välihupparin erot

Kun mietitään merinovillahupparia ja välihupparia, niiden käyttötilanteet ja ominaisuudet voivat hieman poiketa toisistaan. Merinovillahuppari on usein suunniteltu kerrospukeutumisen osaksi, toimien sekä aluskerroksena että päällikerroksena. Sen materiaali on luonnostaan lämpöä säätelevä ja kosteutta siirtävä, mikä tekee siitä täydellisen vaativiin ulkoiluolosuhteisiin.

Välihuppari taas on tyypillisesti suunniteltu erityisesti lämpöä tuovaksi kerrokseksi, joka puetaan aluskerroksen päälle ja kuorikerroksen alle. Välihuppari voi olla paksumpi ja sen tarkoitus on tarjota lisäeristystä kylmissä oloissa. Vaikka molemmat hupparit voivat olla mukavia ja lämpimiä, merinovillahupparin etuna on sen kyky säilyttää mukavuus ja toiminnallisuus monenlaisissa sääolosuhteissa, olipa kyseessä sitten kylmä talvipäivä tai viileä kesäilta.

Merinohuppari svalan verkkokaupasta

Merinohuppareita löydät helposti Svalan verkkokaupasta, jossa on laaja valikoima eri tyylejä ja kokoja. Svala tarjoaa laadukkaita merinovillavaatteita, jotka on suunniteltu kestämään kovassa käytössä ja tarjoamaan maksimaalista mukavuutta. Jokainen huppari on valmistettu huolella valikoidusta merinovillasta, joka on tunnettu pehmeydestään ja kestävyydestään.

Kun hankit merinohupparin Svalan verkkokaupasta, voit olla varma, että saat tuotteen, joka on suunniteltu sekä ulkoiluun että arkikäyttöön. Valikoimastamme löydät myös merinovillahousut, merinovillakerraston ja merinovilla bokserit, jotka täydentävät täydellisesti merinovillahupparisi. Käy tutustumassa Svalan kattavaan tarjontaan ja löydä omat suosikkisi merinovillatuotteista!

Mukavuus on aina muotia

Kurkkaa outlet, missä mikään ei ole out

Tilaa uutiskirje

Liity Svala-klubiin ja saat -15% alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi!