Naisten merinovilla-alushousut

(6 tuotetta)

 • Lisää Toivelistaan

  Airbase Bermudahousut

  49,90 
  Airbase
 • Lisää Toivelistaan

  Airbase Caprihousut

  54,90 
  Airbase
 • Lisää Toivelistaan

  Merino Extreme Bermudahousut

  54,90 
  Merino Extreme
 • Lisää Toivelistaan

  Merino Extreme Caprihousut

  Original price was: 79,90 €.Current price is: 30,00 €.
  Merino Extreme
  Outlet
  Tarjouksessa
 • Lisää Toivelistaan

  Merino Extreme Naisten Hipsterit

  Original price was: 42,90 €.Current price is: 20,00 €.
  Merino Extreme
  Outlet
  Tarjouksessa
 • Lisää Toivelistaan

  Windproof Bermudahousut

  59,90 
  Windproof

Naisten merinovilla-alusasu

Naisten Merinovilla-alusasu on täydellinen valinta naisille, jotka arvostavat mukavuutta ja laatua. Merinovillainen alusasu on luonnostaan hengittävä ja kosteutta siirtävä, mikä pitää ihon kuivana ja raikkaana koko päivän. Merinovillasta valmistettu alusasu on erinomainen vaihtoehto niin arkeen kuin aktiiviseen elämäntapaan, sillä merinovillan ominaisuudet takaavat optimaalisen mukavuuden kaikissa tilanteissa.

Merinovilla-alusvaatteet

Merinovilla alusvaatteet naisille tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän pehmeyttä ja lämpöä. Merinovilla alusvaatteet ovat hypoallergeenisia, eivätkä ne kutita, joten ne ovat miellyttäviä ihoa vasten. Merinovilla-alusvaatteiden hengittävyys ja kyky säädellä kehon lämpötilaa tekevät niistä täydelliset ympäri vuoden käytettäväksi. Merinovilla-alusvaatteet ovat erinomainen valinta naisille, jotka arvostavat laatua ja mukavuutta.

Paras merinovilla-alusasu

Paras merinovilla-alusasu naisille yhdistää tyylikkyyden ja toiminnallisuuden. Merinovillasta valmistettu paras merinovilla alusasu hyödyntää merinovillan luonnollisia antibakteerisia ominaisuuksia, jotka estävät epämiellyttävien hajujen muodostumisen. Tämä tekee parhaasta merinovilla-alusasusta ihanteellisen pitkille päiville ja vaativiin aktiviteetteihin. Paras merinovilla-alusasu on myös erittäin kestävä, säilyttäen muotonsa ja ominaisuutensa pesusta toiseen, mikä tekee siitä luotettavan valinnan kaikille naisille.

Mukavuus on aina muotia

Kurkkaa outlet, missä mikään ei ole out

Tilaa uutiskirje

Liity Svala-klubiin ja saat -15% alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi!