Svala Merino Extra Warm -myssy, Easy

29,90 

Muotoiltu tekninen alusmyssy, joka on omiaan kypärän tai pipon alle ammattikäytössä ja vapaa-ajalla. Myssy on tehokkaasti kosteutta siirtävää ja lämmittävää Merinovillasekoitetta ja korvalliset lämmintä ja pehmoista fleeceä. Merino Extra Warm -tuotteissamme on ainutlaatuinen kaksikerroksinen rakenne, jonka ansiosta pysyt aina kuivana ja lämpimänä. Käyttämämme Merinovilla tulee vastuullisilta tuottajilta, jotka eivät käytä Mulesing-menetelmää. Materiaaleista ja ominaisuuksista lisää alla.

Värit: musta
Koot: S-L

Poista
  • Turvalliset ja nopeat toimitukset
  • Kestävää, kotimaista laatua
SSL-suojatut tilaukset

Neuloksessa tekninen kaksikerrosrakenne, jossa sisempi kerros on kosteutta tehokkaasti siirtävää polypropyleeniä ja ulompi SuperWash- ja koinsuojakäsiteltyä Merinovillaa. Luonnostaan antibakteerinen Merinovilla ehkäisee epämiellyttävien hajujen syntymistä. Lisäksi sillä on luontaisesti erinomaiset lämmön varastointi- ja kosteuden siirto-ominaisuudet. Pitkäkuituinen Merinovilla ei myöskään kutita tavallisen villan tapaan.
Korvallisten Polartec Power Stretch Pro -materiaalin sisäpinta on kosteutta siirtävää fleeceä ja ulkopinta nukkaantumatonta polyesteriä. Kaikki saumat ovat litteitä tasosaumoja, joten tuote on miellyttävä päällä – ei paina tai hankaa ihoa.

Pesu: Konepesu 40°C, mieluiten villalle sopivalla pesuaineella.

Valmistusmateriaalit
Myssy: 75% Merinovilla, 22% polypropyleeni, 3% polyamidi.
Korvalliset: 57% Polyester, 33% Nylon, 10% Elastaani

 

Mittataulukko (unisex):

Mitoitus pohjautuu Vatevan antamiin mittataulukoihin. Mittataulukon mitat ovat kiinteitä vartalon mittoja senttimetreinä.

D=päänympärys, cm: mittaa korvien yläpuolelta pään pisimmältä kohdalta

Koko     S M L  
D 54-55 56-57 58-59

Lisätiedot

Paino 0.2 kg
Mitat 21 × 16 × 2 cm
Koko

S, M, L

Väri

Musta

Tekniset ominaisuudet

Tehokas kosteuden siirto, Lämpöä sitova kaksikerrosrakenne, Joustava, Tasosaumaus, Koinsuojakäsitelty

Svala Merino Extra Warm -myssy, Easy
29,90  Select options