Windproof Power

46,90 

Muotoiltu tuulelta suojaava kypärähuppu, joka mahdollistaa vauhdikkaat aktiviteetit kylmissäkin olosuhteissa. Loistava esimerkiksi moottorikelkkailuun ja lasketteluun. Suojaa tehokkaasti otsan, korvat, leuan, kaulan ja niskan viimalta ja kylmyydeltä. Tuulenpitävän neuloksen lämpöominaisuuksia on lisätty fleece-vuorauksella. Päälaen Coolmax-neulos hengittää ja siirtää kosteuden pois iholta. Huppu pitää muotonsa ja istuu napakasti. Materiaaleista ja ominaisuuksista lisää alla.

Väri: musta
Unisex-koot: XXS – XXL

Poista
  • Turvalliset ja nopeat toimitukset
  • Kestävää, kotimaista laatua
SSL-suojatut tilaukset

Verkkomainen Coolmax-neulos hengittää ja siirtää kosteuden pois iholta. Sisältämänsä Lycran ansiosta se säilyttää muotonsa erinomaisesti. Tuulenpitävä kaksikerroksinen erikoisneulos myötäilee pään muotoja tiiviisti, hengittää, mutta ei läpäise tuulta. Sisäpinnan fleece tuntuu miellyttävän pehmoiselta ja lämmittää. Kaikki saumat ovat litteitä tasosaumoja, joten tuote on miellyttävä päällä – ei paina tai hankaa ihoa.

Pesu: 40°C
Valmistusmateriaalit: 60% polyester, 35% polyamidi, 5% Lycra

Mittataulukko (unisex):

Mitoitus pohjautuu Vatevan antamiin mittataulukoihin. Mittataulukon mitat ovat kiinteitä vartalon mittoja senttimetreinä.

D=päänympärys, cm: mittaa korvien yläpuolelta pään leveimmältä kohdalta.

Koko XXS XS S M L XL XXL
D 52-53 53-54 54-55 56-57 58-59 59-60 61-62

 

Lisätiedot

Paino 0.2 kg
Mitat 21 × 16 × 6 cm
koko

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Väri

Musta

Tekniset ominaisuudet

Tuulenpitävä, Tehokas kosteudensiirto iholta, Joustava, Tasosaumaus, Ympärivuotinen käyttö, Antibakteerinen

Windproof Power
46,90  Select options