Vastuullisuus

100% suomalainen

Finnsvala Oy:n kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Yrityksen tehdas sijaitsee maaseutukunnassa Kärsämäellä Pohjois-Pohjanmaalla.

Tehdas

Vuodesta 1955 toiminut yritys on luonnollinen osa kotikuntaansa, niin työllistäjänä kuin veronmaksajana. Vuonna 2018 valmistunut tehdas mahdollistaa osaltaan vastuullisen toiminnan kehittämisen ja kestävän kehityksen jatkumisen yritykselle ja tuotteille. Tehdas lämpiää maalämmöllä, jätteiden kierrätys ja uusiokäyttö on maksimoitu, ja mm. neulosten ylijäämäpalat toimitetaan erilaisille harrasteryhmille ja päiväkoteihin askartelumateriaaliksi. 

Työskentelyolosuhteet

Uuden tehtaan työolosuhteet edustavat alan moderneinta kehitystä. Työsalin energiaa säästävä led-valaistus on suunniteltu työntekijöiden kannalta optimaaliseksi – työergonomia ja työympäristö ovat avaintekijöitä pitkiin työsuhteisiimme. Työterveyshuolto sijaitsee samassa rakennuksessa.

Työntekijöidemme palkkaus perustuu alan työehtosopimukseen ja operatiivinen johto edustaa matalan kynnyksen johtamista. Huomioimme joustavasti työntekijöiden henkilökohtaiset asiat, kuten perheen tarvitseman huomion.

Tuotteiden vastuullinen valmistus

Tuotteidemme valmistuksessa käytämme vain raaka-aineita, joiden toimittajat ovat auditoituja. Tuotanto Suomessa on periaatteellinen päätös ja se tarkoittaa paikallisen työllistämisen lisäksi logistiikassa ympäristön huomioimista. Tuotteet Suomessa valmistaen vältämme turhia rahtikuljetuksia.

Raaka-aineiden toimittajien ja materiaalilaadun varmistamisen sekä suomalaisen työn laadun myötä pystymme tekemään tuotteita, jotka kestävät todistetusti vuosikausia. Laadukas ja pitkäkestoinen tuote on paras ympäristöteko. Tuotteidemme designissa luotamme hyväksi havaittuun perussuunnitteluun sen sijaan, että tukisimme pikamuotia ja tekisimme jokaiselle sesongille uusia kuoseja tai leikkauksia asuihimme.

Tuotepakkaukset

Uudistuneet tuotepakkaukset on tehty kierrätettävästä materiaalista, ja kannustamme asiakkaitamme myös uusiokäyttämään pakkauksia kotioloissa.

Keskitymme suomalaiseen osaamiseen ja laatuun ja uskomme, että kuluttajat tukeutuvat yhä vahvemmin eettisesti perusteltaviin, pitkän elinkaaren tuotteisiin. Liiketoimintamme kaikkiaan perustuu vastuullisuuteen, kestävään kehitykseen ja läpinäkyvään toimintaan.

lue lisää täältä ->

© Finnsvala 2020 | Y-tunnus: 0764063-3